Marturiile clientilor

 
Buna ziua, Imi plac foarte mult....urmaresc ce apare mai nou sa mai fac comanda si sa le recomand si prietenilor......fetita mea de 6 luni poarta la manuta bratara cu piatra turcuaz e piatra ei ....."norocoasa" .....sunt mandra cand ma intreaba mamicile de unde am cumparat-o sa puna si ele copiilor ............sper sa aduca noroc si sa ne apere de cei rau................ va multumesc ........

Violeta P., marţi, 05 iunie 2012

 
 
Buna, Am comandat de la d-voastra 2 bratari, nu sunt pentru mine ci pentru sotia mea. este foarte multumita si ii vin foarte bine. Le poarta zilnic cu incredere si placere. va multumim!!!

Adrian B., marţi, 29 mai 2012

 
 
Buna ziua, Bratara este minunata o port cu mare drag si cred ca are efecte numai pozitive asupra mea fiindca simt asta. Calitatea este deosebita si cu siguranta o sa-mi mai comand si alte bratari! Va multumesc.

Mihaela K., luni, 28 mai 2012

 
 
Va spun doar ca sunt foarte multumita de ele, eu ma simt mult mai increzatoare. Chiar cred in ele si ca o consecinta a acestui fapt, imi merge foarte bine. Le recomand cu mare incredere tuturor.

Mirela N., vineri, 27 aprilie 2012

 
 
Am primit Bratara Succesului, si vreau sa spun ca la 10 zile de la purtare am primit o marire de salariu, am inceput bine. O port mereu exclus la baie...si sunt multumita de rezultate, vi-o recomand cu placere. Multumesc

Daniela, joi, 19 ianuarie 2012